Skip Navigation Links
ПРЕБАРУВАЊЕ
Дел од називот:
Категорија:
Бренд:
   
 
 
 
КАТЕГОРИИ
Skip Navigation Links
 
БРЕНДОВИ
Skip Navigation Links
 
 
Опис на Производот
 
 
Secure Digital 8GB SDHC
 
320  Ден
Шифра: 261
Бренд: .
Гаранција: 12  месеци
Залиха: НЕМА
   
Информации за производот:

Capacity: 8GB
Write Speed: 4MB/Sec
Read Speed: 4MB/Sec    
   
МОЈА КОШНИЧКА
(0) Производи во Кошничката
 
 
НАЈНОВ ФЛАЕР
 
ПРАТИ ПОРАКА
Име:
E-mail:
Телефон:
Опис:
 
FACEBOOK
 
     
   
Почетна | Маркет | Софтвер | Услуги | За Нас | Контакт
© МедиаНет компјутерс ДООЕЛ, Кочани